Legalizimet mbyllen brenda 31 dhjetorit

instat

Brenda dates 31 dhjetor te ketij viti, Aluizni synon te permbylle procesin e legalizimeve te objekteve ne juridiksionin e bashkive Shkoder dhe Koplik. Drejtori Agron Akshija thote per tv1 channel se deri me tani jane pergatitur 4100 dosje, ndersa te terhequra nga qytetaret qe kane bere pagesen jane vetem 883 dosje.Duke e konsideruar procesin e kalimit te pronesise dhe kompensimit si nje nga hallkat me te rendesishme te procesit te legalizimit,

Kryetari i Bashkise

img1Te nderuar bashkeqytetare! Urimet dhe pershendetjet e mia me te sinqerta shkojne ne cdo sofer Koplikase.

Besimi juaj tek une me ve perpara nje pergjegjesie shume te larte, zotohem qe nuk do tju zhgenjej, duke qene i bindur se investimi i besimit tuaj tek une do te jete garanci e zhvillimit te qytetit dhe rritjes se mireqenies se familjeve tuaja. Jam shume i ndergjegjshem dhe i pergjegjshem per peshen e pergjegjesise se ketij funksioni, ne rolin e kryetarit te bashkise, si perfaqesues i tyre ne vendimmarrje, por mbi te gjitha si garantues ligjor i te drejtave te qytetareve, mbrojtes i vendosur i interesave te tyre te ligjshme

Jam krenar te deklaroj solemnisht se si sherbetor i qytetareve te minj, do te punoj pa u lodhur per rritjen e mireqenies se tyre, duke bere te mundur qe cdo qindarke e taksapaguesve te perdoret dhe investohet me efikasitet dhe trasparence maksimale, duke i sherbyer interesave te perbashketa te komunitetit si dhe kerkesave te ligjshme qytetare.